Kuchyně na míru jako dárek k Vánocům


Někteří lidé dovedou rozdávat radost neobvyklým způsobem, například dokážou překvapit něčím vysloveně neočekávaným. Mohou vás pozvat na ples, když to nečekáte, nabídnou vám lístky do kina nebo na koncert, když to neočekáváte, anebo vám koupí svazek růží jen tak, pro radost. Součástí takového počínání se mohou stát v Praze i kuchyně na míru, nainstalované jako vánoční překvapení. Může to proběhnout například tak, že odešlete zbytek rodiny na adventní pobyt na horách a budete předstírat, že máte mnoho práce v zaměstnání, přitom se pustíte do svého smělého plánu. Objednáte si předem, ještě někdy na podzim či koncem léta, zhotovení kuchyně a v době, kdy budou ostatní mimo domov, vpustíte do domu či do bytu pracovníky kuchyňského studia, aby předvedli, co dovedou.

nová kuchyně

Starou kuchyni necháte odvézt na skládku a nová kuchyně tu bude během několika dnů připravena do užívání. Mezitím, co budou řemeslníci pracovat, vy můžete pro vylepšení svého plánu položit v ložnici či v obýváku nový koberec, anebo můžete některou z místností vymalovat či vytapetovat. Součástí nové kuchyně mohou být i vhodná svítidla, stínící technika, obrázky na stěnách či podlahová krytina, například nová dlažba, kterou položíte ještě před montáží kuchyňské linky.

vánoční překvapení

Takováto překvapení se vyplatí završit nákupem nějakých vhodných dobrot, takže do chladničky umístíte obložené chlebíčky, patrový ovocný dort z cukrárny a vše si slavnostně nachystáte na prostřený stůl v den, kdy se ostatní mají vrátit z dovolené. Nová kuchyně může být buď zhotovená v moderním minimalistickém pojetí, anebo dáte přednost něčemu stylovému, co odpovídá rustikálnímu a retro stylu, chce to ale předem opatrně sondovat, abyste zjistil, co vaše partnerka preferuje – jaký typ kuchyně by jí nejvíce oslovil, aby bylo překvapení dokonalé. Například jí nabídnete více možností z katalogu výrobků při posezení u kávy.